logo tekst

Medewerkers gevraagd voor de vbw

Eerst maar eens even de datum zodat die bij iedereen alvast in de agenda kan: Donderdag 19 oktober 09.30-12.00u. en vrijdag 20 oktober 09.30-12.30u. staat het kinderprogramma op de planning. Op zaterdag 21 oktober vanaf 16.00u. een tienerprogramma met aansluitend een praise-avond met spreker voor alle jeugd vanaf 12 jaar.
Dit jaar gaan we (T)OP SURVIVAL.
Dus het kompas, de routekaart, het touw en de verrekijker mogen uit de kast. Het plan is om op de donderdag een 'traditioneel' vbw programma te draaien. (al willen we dit wel in een nieuw jasje gieten door te gaan werken met workshops, maar daarover later meer...)
Op vrijdag een speur-/survivaltocht. vbw2017
Niet voor niets nu al een bericht.... Graag willen we alvast jullie toezeggingen voor hulp op deze dagen. Om net als voorgaande jaren ook nu weer in een gezellige omgeving kinderen en tieners bekend te kunnen maken met het Evangelie!! Vind je het leuk om te helpen met een sportactiviteit bij de kinderen of ben je meer van de knutsels? Of misschien ben jij wel degene die zijn of haar muzikale talent kan inzetten in een heuse muziekworkshop of je bent echt een podiumbeest en gaat graag helpen met de sketch of je vind het gewoon fijn om er gezellig bij te zijn en een praatje aan te gaan met kinderen of je kunt hele lekkere pannenkoeken bakken en zet die kunsten graag in voor de vbw of jij bent een echte verteller en ja wat is er dan nog leuker dan al die kinderen een mooi Bijbelverhaal te vertellen?
Zoals u en jij ziet, we hebben echt voor iedereen wel wat te doen! Laat ons nu dus weten wanneer je kunt!
Met name voor het tienerprogramma en het programma op de vrijdagochtend geldt dat we dit door laten gaan wanneer we de zekerheid hebben van voldoende medewerkers... Wij zullen aan de hand hiervan half september besluiten of de activiteiten door gaan.
Mocht je vragen hebben, mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) ons dan gerust of spreek ons aan!
Aanmelden kan via volgend formulier.

Hartelijke groeten van de vbw-comissie, Nelleke en Lia Anker, Marieke Dolman, Janita Oskam, Patrick de Boer en Hans van Neutegem

Web Analytics